bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

In Didam woon je dicht bij alles. Een treinstation en uitvalswegen liggen vlakbij. Enerzijds heb je de natuur als buur en anderzijds ligt de gezelligheid van de stad aangenaam dichtbij. Didam biedt het beste van beide. Een geweldige plek om te wonen.

Img 9989
Img 9973
Img 9914
Img 9845
Img 9917
Img 0030

Over het nieuwbouwproject

De nieuwbouwwoningen van De Nieuwe Oogst zijn gelegen aan een fraaie straat, grotendeels aan het groen op een van de mooiste plekjes van de wijk, waarbij ruim voldoende parkeervoorzieningen worden gerealiseerd. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving en er is veel ruimte voor de kinderen om veilig en vrij te kunnen spelen. De Brede school is op een steenworp afstand te vinden.

 • Omgeving

  Didam maakt deel uit van de gemeente Montferland. Didam is een leuk winkeldorp met een gezellige sfeer, gevarieerd winkelaanbod en bruisend verenigingsleven. Het nabijgelegen ’s-Heerenberg is rijk aan historie en cultuur. Beide plaatsen zijn pittoresk en hebben een grote toeristische waarde voor de omgeving. Maar ook de omliggende kleinere dorpen zijn zeer de moeite waard. De gemeente is een vriendelijk grensgemeente waar het goed toeven is. 

 • Wat zit er in de buurt

  In Kerkwijk woon je rustig en midden in het groen. En toch liggen alle denkbare voorzieningen zoals een centrum, sportvelden en een brede school met sportvoorzieningen en kinderopvang binnen handbereik. Verder kent de wijk speelvoorzieningen en geclusterde parkeerplaatsen. De komende jaren worden de voorzieningen in Kerkwijk verder
  uitgebreid. De wijk krijgt verder zorgwoningen met daaraan gekoppeld een zorgkruispunt en een park. • Wie worden je buren

  De Achterhoek staat bekend om zijn prachtige natuur en eeuwenoude landerijen. Je proeft er nog sfeer van weleer die hier zorgvuldig in stand wordt gehouden. De vele voorzieningen en de prachtige omgeving zorgen voor een prettig woon- en werkklimaat voor de inwoners van de gemeente Montferland. Met andere woorden, het is er aangenaam en comfortabel wonen. Didam ligt gunstig ten opzichte van de steden Doetinchem, Zevenaar en Arnhem. Ook de gemeente zelf heeft goede voorzieningen. Zo is er een gevarieerd winkelaanbod en een bruisend verenigingsleven.