bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Dit veelzijdige nieuwbouwproject kent vele mogelijkheden, zodat je precies kan kiezen voor die woning die het beste aansluit bij je persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat je woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.

Bovendien ben je verzekerd van een prachtige ligging ten opzichte van zowel het dorp als de groene omgeving.

Prettig wonen in een rustige buurt
De woningen in De Nieuwe Oogst zijn met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met veel ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen.

Zeer flexibele indeling

Naast de standaard uitbouwmogelijkheden zijn de woningen geheel naar eigen wens aan te passen. De keuken liever aan de straatzijde, of een trap in de woonkamer? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij je gezinssituatie en woonwensen. 

Je droomkeuken

Iedere woning wordt zeer compleet afgewerkt met een luxe, complete keuken en Villeroy & Boch tegels en sanitair. Deze zijn natuurlijk geheel aan je eigen smaak aan te passen. Op deze pagina vindt je enkele beelden, zodat je al kan beginnen te dromen over jouw nieuwe keuken en badkamer! Bij ons is veel mogelijk; bespreek je specifieke wensen en mogelijkheden met de makelaar.